Administratie

Boekhouding bijhouden vinden de meeste ondernemers niet het leukste om te doen. U bent liever bezig met uw eigen ‘business’. Heel begrijpelijk en ook verstandig. Iedereen moet doen waar hij of zij goed in is. Toch is het voor uw onderneming van belang dat de boekhouding op orde is.

De administratie is namelijk het hart van uw onderneming. Als de boekhouding niet op orde is, ontstaan er gegarandeerd problemen. Als voorbeeld: U kunt uw facturen kwijt zijn of deze worden niet betaald. Uw fiscale aangiften zijn niet juist of uw bank heeft niet tijdig de gevraagde cijfers. Per saldo levert het een hoop gedoe en hoge rekeningen van uw accountant op.

Van Deelen heeft erover nagedacht hoe we boekhouden simpel en voordelig kunnen houden. En die mogelijkheid bestaat door gebruik te maken van slimme software. We zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met Twinfield. Met Twinfield online boekhouden is uw administratie altijd bij en op ieder moment inzichtelijk. Back-ups maken is verleden tijd en zoekt u een factuur, dan is deze is in no time gevonden. U hoeft geen ordners met administratie meer bij ons langs te brengen. De handelingen die u nog moet verrichten zijn tot een minimum beperkt. Dat noemen wij ontzorgen.

En de kosten? Ook die zullen u meevallen. Wij werken met vaste prijzen. Door het efficiënt verwerken van uw administratie heeft u bij ons al een abonnement vanaf € 29,95 excl. BTW per maand.

Wij verzorgen al uw administraties. Dus ook voor de loonadministratie van uw personeel kunt u bij ons terecht. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.