Over ons

Wie zijn wij

Van Deelen Belastingadvies is op 1 januari 2015 opgericht door Bert van Deelen.

“Leuk”, zult u zeggen, “Weer een kantoor waar ik m’n administratie kan laten verzorgen, de jaarrekening kan laten opstellen, of die ervoor zorgt dat mijn aangifte inkomstenbelasting tijdig bij de belastingdienst terecht komt.”

Jazeker! Die zaken kunnen wij voor u regelen! En dankzij onze automatisering tegen een zeer concurrerende prijs. Lees hierover meer onder het kopje administratie.

Maar we doen meer. We gaan verder waar onze concullega’s stoppen.
Pro-actief adviseren zit in onze genen. Wij zijn een belastingadviesbureau. U mag dus van ons verwachten dat u in ieder geval geen cent belasting teveel betaalt, maar ook dat u de toeslagen en subsidies krijgt waar u recht op heeft. Onder belastingadvies leest u meer over deze dienstverlening.

Onze ervaring

Bert van Deelen

Bert van Deelen

Eigenaar Bert van Deelen heeft meer dan 25 jaar ervaring opgedaan bij verschillende accountantskantoren en belastingadviesbureau’s. Hij heeft ruime ervaring in de advisering van zowel MKB- als Agrarische ondernemingen en (vermogende) particulieren.

Ons kantoor is aangesloten bij het Register Belasting Adviseurs en het Register Estate Planners. We beschikken tevens over een uitgebreid netwerk van adviseurs zodat wij u altijd van dienst kunnen zijn.

We hebben ons gespecialiseerd in Estate Planning. Wilt u weten wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen, klik dan hier.