Belastingadvies

De fiscale regelgeving wordt steeds complexer. Niet voor niets wordt er vanuit de politiek al jaren geroepen dat het belastingstelsel eenvoudiger moet worden. Maar voorlopig is dat nog niet aan de orde.

Wij weten goed de weg te vinden in het doolhof van belastingregels. Als u ons om advies vraagt of uw belastingaangifte door ons laat verzorgen, weet u dat u in ieder geval maximaal profiteert van de fiscale mogelijkheden. Laat geen geld liggen! Bij ons wordt u pro-actief geadviseerd, zodat u daar uw beleid op kunt aanpassen.

Wij kennen onze klanten door regelmatige contactmomenten waardoor wij weten wat er bij hen speelt. We hebben oprechte interesse in de mens achter de klant.

Van Deelen Belastingadvies verzorgt alle belastingaangiften voor zowel ondernemer als particulier. En heeft u onverhoopt een conflict met de fiscus? Wij staan u graag bij middels het indienen van een bezwaar- of beroepschrift. We bijten ons vast in uw dossier en procederen desnoods voor u door tot aan de Hoge Raad.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het eerste gesprek is altijd gratis. De koffie of thee staat voor u klaar!